2024. április 20. - Tivadar

A műsorvezető megkomolyodik

Valkó Eszter egészen új oldalát mutatja meg a Cool Tv beszélgetős műsorában. A kissé szeleburdi szőkeség lesz a Cool Tv új, beszélgetős műsorának, a Generációnak a műsorvezetője. A hétvégi műsor vendégei olyan fiatalok lesznek, akik még nem töltötték be a
2008. március 28. péntek 16:25 - Hírextra
Az adásra Eszti egészen más stílussal készül, mint amit eddig megszokhattunk tőle.

- Ez egy beszélgetős műsor lesz, ahol 25-30 percig egy vendégre fókuszálunk, tehát nem lesz akkora jövés-menés, mint a Cool délutáni produkcióiban. A műsor nem rólam szól, hanem elsősorban a meghívott fiatalokról. Ezért kivételesen nem az egyszemélyes Valkó showt láthatják a nézők, hanem egy komolyabb oldalamat.

Eszter azért is érzi közel magához a Cool Generációt, mert mindig is érdekelte, hogy huszonévesen hogy tud valaki a szakmája csúcsára kerülni.

- Én elég későn érő tipus voltam, húsz éves korom körül egyáltalán nem voltak világmegváltó terveim, ezért is érdekel, hogy másoknál hogy működik ez. Szerintem ehhez a műsorhoz elengedhetetlen, hogy érdekeljen a vendég, hiszen másképpen nem lehet fél órán keresztül fenntartani a nézők érdeklődését. A szerkesztőkkel igyekszünk olyan fiatalokat meghívni, akik jó pédaként szolgálhatnak a kortársaiknak.

A szőke műsorvezetőt még az sem zavarja, hogy ezúttal egyedül kell helytállnia. A Netbulvárnak elmondta, bár jó, ha van egy felkészült partner, akire támaszkodhat, de biztos benne, hogy egyedül is elboldogul a feladattal.

Az RTL Klub nézőinek sem kell nélkülözniük a Játék műsorvezetőjét, Eszter ugyanis változatlanul látható majd a telefonos játék házigazdájaként. Bár feladatai alaposan megszaporodtak, ő mégis fáradhatatlan.

- Minden szervezés kérdése. Bár sosem tudtam jól beosztani az időmet, most rendszereztem a dolgaimat, így nem vagyok kimerült. Jut idő a családomra és a barátokra is.

A Cool Generációt minden vasárnap éjfélkor láthatják a Cool Tv műsorán, az ismétlésre pedig szombatonként ugyanebben az időben kerül sor.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását