2024. április 19. - Emma

Elmarad az NBA teljes szezonja?

Nagy az esély arra, hogy elmarad a következő szezon az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) - állítja a játékosok érdekvédelmi szervezetének vezetője.
2010. november 23. kedd 11:01 - HírExtra
"Ismerve a mai szituációt, 99 százalék, hogy a következő idény elmarad - nyilatkozta Billy Hunter a New York Timesnak. - Várom, hogy a másik fél jelezze, szeretne ésszerűen megállapodni a folytatásról."

Az NBA-ben érvényben lévő kollektív szerződés jövő júliusban jár le, és az újabb megállapodással kapcsolatos tárgyalások több mint egy éve eredménytelenül zajlanak a liga és a játékosok között.

A vezetőség le akarja rövidíteni a kosárlabdázók szerződéseit, és közel 40 százalékkal kívánja csökkenteni a fizetéseket, Hunter azonban elutasította ezeket a javaslatokat.

"Mindenre fel kell készülnünk, és feltételezem, hogy elmarad a szezon" - jelentette ki a Dallas Mavericks német sztárja, Dirk Nowitzki.

Ha a felek nem jutnak dűlőre egymással, akkor az 1998/1999-es csonka - februárban elrajtolt - szezon után először lehet ismét kizárás (lockout) az NBA-ben.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gizimama
2010. november 23. 11:18
Döglődik ez az egész, mióta nincsenek legendák. Michael elment, azóta agonizálás folyik. Sajnos teljes joggal. Ki kíváncsi ezekre manapság? Ezek az önjelölt "sztárok" nem kosárlabdáznak, hanem csak bohóckodnak. Mindegyikük csak a rekordokra hajt, hogy leüssék a királyt a trónról. Semmi alázat nincs bennük.

Pihenjenek és gondolkozzanak el.
TheFallen
2010. november 23. 11:09
Ha elmarad a szezon, az egész NBA-nek vége lesz. Persze ha 40%-al lecsökkentik a játékosok fizetését, akkor sem fognak éhen halni...még akkor sem, ha magasak, így sokat esznek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását