2024. április 29. - Péter

Szomorú barátságos mérkőzések

Az angolok ugyan legyőzték a vendéglátó osztrákokat péntek este barátságos labdarúgó-mérkőzésen, de korántsem volt okuk az örömre, Michael Owen ugyanis megsérült.
2007. november 17. szombat 12:12 - Hírextra

Steve McLaren szövetségi kapitány, a bécsi találkozót követő sajtótájékoztatón bejelentette, nem számíthat a támadóra a jövő szerdai, horvátok elleni döntő fontosságú Európa-bajnoki selejtezőn a Wembley Stadionban.

"Nem jön rendbe szerdáig. Furcsa sérülést szenvedett, a támaszkodó lába combizmát húzta meg" - mondta a szakvezető, aki a bő egy hete kidőlt Wayne Rooney-ra sem számíthat csapata következő mérkőzésén.

Ugyancsak péntek este, a párizsi Stade de France-ban fogadta a francia válogatott a marokkói nemzeti együttest. A hazaiaknál több olyan játékos is lehetőséget kapott a bizonyításra, aki nem tartozik Raymond Domenech szövetségi kapitány alapemberei közé, ezzel együtt a döntetlent az AFP hírügynökség szomorúnak minősítette, igaz, egyúttal megjegyezte, az Európa-bajnoki selejtezősorozat hajrájában nem is volt igazán elvárható, hogy a játékosok maximálisan koncentráljanak egy barátságos mérkőzésre.

A találkozó felvezetésekor kifütyülték a francia himnusz elejét, ami miatt utóbb a marokkóiak sajnálatukat fejezték ki, a franciák pedig szomorúságuknak adtak hangot.
Lilian Thuram, a franciák világ- és Európa-bajnok védője többek között azt jegyezte meg, nem érti, miért fütyülnek olyanok, akik máskor szurkolnak nekik, ha más válogatottakkal játszanak.

Eredmények:
Ausztria-Anglia 0-1 (0-1)
----------------------
gól: Crouch (44.)

Franciaország-Marokkó 2-2 (1-1)
-----------------------------
gól: Govou (15.), Nasri (74.), illetve Sektioui (8.), Mokhtari (84.)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását