2024. április 30. - Katalin, Kitti

Közbeszerzés a soros elnökség lakossági kommunikációjához

A 2011. évi soros EU-elnökség lakossági ernyőkommunikációjához kapcsolódó közbeszerzési eljárás elfogadott előirányzat nélkül történő megindításának engedélyezéséről jelent meg kormányhatározat a szerdai Magyar Közlönyben. A keretösszeg 450 millió forint.
2010. november 18. csütörtök 10:32 - HírExtra
A kormány engedélyezi közbeszerzési eljárás megindítását "a 2011. évi EU soros elnökség lakossági ernyőkommunikációjához kapcsolódó médiastratégia-alkotási, médiatervezési és -vásárlási, reklámügynökségi és online szolgáltatási feladatok elvégzése" tárgyban 450 millió forint keretösszeg erejéig a Külügyminisztérium vonatkozó 2011. évi költségvetési fejezete terhére - rögzíti a határozat.

A szükséges pénzügyi fedezetet 450 millió forint összegben a Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat elfogadását követően biztosítják.

A kabinet felhívja a közigazgatási és igazságügyi minisztert, valamint a külügyminisztert, hogy a Külügyminisztérium 550 millió forint összegű fejezeti kezelésű előirányzatának felhasználása érdekében a Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat elfogadását követően haladéktalanul gondoskodjon az előirányzat átcsoportosítására vonatkozó tárcaközi megállapodás előkészítéséről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását