2024. május 7. - Gizella

Budai Gyulát megfigyelték

Két éven át, 2008 és 2010 májusa között megfigyelték Budai Gyulát. A fideszes politikus, jelenlegi elszámoltatási kormánybiztos ezt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölte.
2010. november 17. szerda 11:43 - HírExtra
Budai Gyula kifejtette: a Fővárosi Ügyészségi Nyomozó Hivatal Benedek Fülöp volt államtitkár ellen folytatott büntetőeljárása keretében egy házkutatás során a személyére vonatkozó megfigyelésre, telefonbeszélgetéseinek lehallgatására utaló és politikusokkal való kapcsolattartásával összefüggő iratokat foglaltak le.

A politikus a tájékoztatóján úgy fogalmazott: a megfigyelésére vonatkozó iratok tartalmából egyértelműen kitűnik, hogy azokat vagy titkosszolgálati, vagy korábban a titkosszolgálatnál dolgozó szakemberek hajtották végre.

Budai Gyula azt mondta, a megfigyelése akkor gyorsult fel, amikor Szilvásy György volt titokminiszter a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőhöz került mint humánpolitikai főigazgató. "Szilvásy Györgynek megvoltak a titkosszolgálati kapcsolatai" - jegyezte meg az MTI kérdésére válaszolva.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását