2024. április 23. - Béla

Rohamosan bövül a YouTube

Percenként 35 órányi anyaggal bővül a YouTube videomegosztó portál, a népszerű honlap márciusban még "csak" 24 órányi felvétellel gazdagodott egy perc alatt.
2010. november 12. péntek 07:29 - HírExtra
Az oldal 60 perc alatt 2100, naponta 50 400 órányi új videóval bővül - jelentette be a Google internetes birodalomhoz tartozó portál.

Ez a mennyiség azt jelenti, hogy a honlapon tárolt felvételek 176 ezer kétórás mozifilmet tennének ki. Ha ezt televíziós programokban számolnák, a következő 60 évre elegendő adásidőt adna ki a három legnagyobb amerikai csatornának - fogalmazott Hunter Walk, az oldal egyik igazgatója.

A feltöltött felvételek között 50 százalékkal nőtt a 10-15 perces videók aránya. Emellett jelentősen egyszerűsödött a feltöltés a mobiltelefonokról vagy más eszközökről, amelyek lehetővé teszik az ilyen irányú adatküldést.

A YouTube üzemeltetői új célt tűztek ki a felhasználók elé, szeretnék elérni a percenkénti 48 órás feltöltést.

A 2005-ben indult portál ma már világszerte 500 millió felhasználót számlál, és az amatőr felvételek mellett egyre több "professzionális tartalom" is felkerül az oldalra, amelyek most már több mint kétmilliárd felvétel található.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását