2019. december 12. - Gabriella

Pofátlan csalás - a fizetéseket nyúlták le

A komáromi ipari falu egyik cégének dolgozói hiába várták a fizetésüket, csalók kaparintották meg adataikat és pénzüket a saját számlájukra utaltatták - tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.
2010. november 11. csütörtök 12:06 - HírExtra
A rendőrség két nőt gyanúsít a bűncselekménnyel, 16 rendbeli csalással több százezer forintot szereztek meg jogtalanul - mondta a megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Az elkövetők egy munkaerő-toborzó cégen keresztül fértek hozzá a dolgozók adataihoz, majd hamis megbízási szerződést készítettek, melyben az általuk megadott számlaszámra kérték a bér átutalását - mondta el Léber Gabriella.

A rendőrség először egy hortobágyi lakóhellyel rendelkező nőhöz jutott el, akinél megtalálták a bűncselekményből származó pénzt tartalmazó takarékbetétkönyvet, valamint más dokumentumokat. A gyanúsított megnevezte társát, aki a csalás értelmi szerzője volt. Mindketten beismerő vallomást tettek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását