2024. április 29. - Péter

Hajléktalan rabolt hajléktalant

Kirabolt egy másik hajléktalant egy 47 éves, szintén fedél nélküli férfi szerdán késő este Dunaújvárosban; az elkövetőt a rendőrség elfogta, őrizetbe vette, s kezdeményezi az előzetes letartóztatásba helyezését - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2010. november 11. csütörtök 19:42 - HírExtra
A férfi cigarettát kért a másik hajléktalantól, s miután az kétszer is megtagadta a kérés teljesítését, tarkón ütötte őt. Miután a sértett a földre esett, megrugdosta, majd lerántotta a válláról a táskáját és kitépte a kezéből a szatyrát, amelyben 40 ezer forint, gyógyszerek és inzulin volt - mondta Németh-Kész Mónika rendőr százados.

A sértett által adott személyleírás alapján az egyik hajléktalanszállóról előállították a bántalmazót, aki azzal indokolta tettét, hogy a másik hajléktalan "felmérgesítette". Mint hozzátette, a másik ember azt hazudta, hogy nincs nála cigaretta, holott ő látta, hogy cigit sodor a kocsmában.

A gyanúsított azt mondta, nem nézte meg, mi van a táskában és a szatyorban, s megmutatta a rendőröknek azt a helyet, ahol azokat állítása szerint eldobta. Ennek ellenére a pénzt és a gyógyszereket nem találták meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását