2023. április 2. - Áron

Hoffmann: Pokorni ne üzengessen a sajtón keresztül

Nem a sajtón keresztül üzengetve kell megtárgyalni a most készülő új felsőoktatási törvény koncepcióját - közölte Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár kedden az MTI-vel, arra reagálva, hogy Pokorni Zoltán, a Fidesz vezető oktatáspolitikusa a törvény koncepciója kapcsán kritikákat fogalmazott meg.
2010. november 9. kedd 20:23 - HírExtra
Az MTI értesülése szerint az államtitkár jövő hétfőn találkozik Pokorni Zoltánnal, hogy tárgyaljanak a felsőoktatási koncepcióról.

Pokorni Zoltán kedden az MTI-nek azt mondta: a Fidesz azt szeretné, ha a magyar felsőoktatás megújulna, de a felsőoktatási törvény koncepciójában nem látják ennek lehetőségét, a minőség fejlesztését. Hozzátette: ahhoz joga van az államtitkárnak, hogy az általa felkért szakértői gárdával dolgozzon, amelybe nem vonják be a Fideszt, a koncepció nyilvánosságra hozatala előtt azonban kérte, hogy konzultáljanak. Ez sajnálatos módon nem történt meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását