2024. május 3. - Tímea, Irma

Herczeg: tisztességesen álltunk a meccshez

Herczeg András, a Debrecen labdarúgócsapatának vezetőedzője nem tudja elmarasztalni játékosait, amiért csütörtökön 3-0-ás vereséget szenvedtek a Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven otthonában, az Európa Liga csoportküzdelmeinek 4. fordulójában.
2010. november 5. péntek 10:15 - HírExtra
"Tisztességesen álltunk hozzá, a csapat mindent megtett, nagy szívvel küzdött - idézte a szakember szavait a klub hivatalos honlapja. - Megtettük a magunkét, nem lehet elmarasztalni a srácokat, tudomásul kell venni, hogy jelenleg a PSV ennyivel jobb együttes. Ellenfelünk nagy nyomást próbált ránk helyezni, amikor a labda nálunk volt, ez is közrejátszott abban, hogy inkább ők birtokolták a játékszert."

A hollandok az első félidő 22. percében a válogatott Afellay révén szerezték meg a vezetést, majd a szünet előtt nem sokkal Reis duplázta meg az előnyt. A második játékrészben a korábbinál többet veszélyeztetett a magyar bajnok, ennek ellenére a PSV dolgozta ki a nagyobb helyzeteket, a 88. percben pedig Wuytens állította be a végeredményt.

"Fölényben játszottak, és megérdemelték a győzelmet. Ha kevesebb is, mint a hazaiaknak, de nekünk is voltak lehetőségeink, sajnálom, hogy nem sikerült betalálni. A jobb csapat nyert. A második félidőben fegyelmezettebbek voltunk, hiányérzetem azért van, mert indokolatlanul sok labdát elszórtunk" - tette hozzá Herczeg.

A Debrecen négy fordulót követően pont nélkül, és mindössze egy lőtt góllal áll a csoport utolsó helyén, december 1-én pedig az ukrán Metaliszt Harkiv otthonába látogat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását