2024. április 27. - Zita
Hogyan éli túl korunk kihívásait a Zsolnay porcelán? Miért jó a hazai cégeknek a magyar márkák díjazása? Minderre választ kaphatunk az első MagyarBrands Konferencián.
2010. október 24. vasárnap 16:48 - HírExtra
A magyar márkák ünenepe lehet az első MagyarBrands Konferencia november 4-én. Az eseményt Navracsics Tibor fideszes miniszterelnök-helyettes, a program fővédnöke nyitja meg. A konferencián nyilvánosságra hozzák a 2010-ben MagyarBrands elismerésben részesülő ötven legjobb magyar fogyasztói és huszonöt legjobb magyar üzleti márka rangsorát is.

Miről lesz szó?

Az eseményen a gazdasági élet és a marketing szakma képviselői tartanak előadást, sőt kerekasztal-beszélgetést is terveznek a magyar márkák piaci helyzetéről, lehetőségeiről.

A kérdés persze felvetődik: ha a Magyar Superbrands törekvés jól működik, akkor miért van szükség egy külön konferenciára is a témában?

Talán azért, mert az esemény szervezői fontosnak tartják, hogy a magyar márkák minőségére, értékeire, sikereire minél több eszközzel felhívják a figyelmet. A konferenciával párhuzamosan egy érdekesnek ígérkező márkatörténeti tárlat is várja az érdeklődőket.

Zsolnay, Geszti, Rétvári

A konferencián többekközött Bacher János, a GFK Hungária Piackutató Intézet ügyfélkapcsolati igazgatója, Geszti Péter, a Nemzeti Vágta atyja, Péterné Marosy Katalin, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója is tart előadást. A kormányzatot pedig Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára képviseli.

A könnyedebb témák iránt fogékony közönség pedig fiatal magyar divattervezők - Mojzes Dóra, a KEPP (Kovács Adél, Hajdú Anett, Tomcsányi Dóri, Hofstadter Szandra, Havancsák Teréz), Závodszky Dalma - munkáiból is ízelítőt kaphat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását