2024. május 19. - Ivó, Milán

Bolt az ágyban is jó üzlet

Az ágyban is bajnok, szexuálisan egyenesen klasszis Usain Bolt. Az olimpiai és világbajnok jamaicai vágtázót erről az oldaláról egy angol pincérnő, Rebeckah Passley mutatta be.
2010. október 21. csütörtök 14:20 - HírExtra
Bolt Londonban csípte fel a mutatós Rebeckah-t, aki maga is atléta volt, hármasugró-karrierjének azonban véget vetett egy sérülés. Az angol pincérnő a Crystal Palace-ban rendezett versenyre látogatott ki, kíváncsi volt a 100 méteres távon 9.58 másodperccel világcsúcstartó jamaicaira, aki a viadalt követően meghívta Miss Passley-t egy West Ham-i partira.

Egész éjjel táncoltak, összemelegedtek, majd a románcuk kiadós szexszel folytatódott egy teddigtoni vízágyban.

"Usain vérbeli úriember" – sóhajtotta a pincérnő. – "A pályán villámgyors, az ágyban viszont megfontolt, semmit sem kapkod el." Egyetlen férfival sem voltam még ennyire elégedett.

Nem sokkal a szexkaland után Bolt Jamaicába is meghívta a hölgyet. Saját bevallása szerint Rebeckah félve mutatkozott nyilvános helyen a sztárral, mivel az összes nő szúrós szemekkel, féltékenyen bámulta őt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását