2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Berecz nem pánikolt

A helyezésével elégedett volt Berecz Anna, aki a 35. helyen végzett a vancouveri olimpia szerdai lesikló számában.
2010. február 18. csütörtök 12:20 - HírExtra
A magyar versenyző 13.67 másodperccel kapott ki a győztes amerikai Lindsey Vonntól, de szerinte azért sem sikerült jobban szerepelnie, mert kevés edzéslehetőség adódott.
"Eredetileg öt edzésünk lett volna, ehelyett csupán egyszer mehettünk le, ami mindenkinek gondot jelentett. Örülök, hogy ezek után sikerült célba érnem, a folytatásban már egyszerűbb lesz, és akkor talán az időmmel is elégedettebb lehetek, most ugyanis nem sikerült 7-10 másodpercen belülre kerülni az elsőhöz képest – kilenccel már a harminc közé lehetett jutni, kár, hogy ez nem sikerült" - nyilatkozta a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján Berecz Anna, aki elárulta: nem pánikolt, pedig életében még nem ment ilyen nehéz pályán.

Ez utóbbiról mindent elárul, hogy a 45 indulóból 38 ért célba, s olyan világsztárok is hatalmasat buktak, mint a svéd Anja Pa:rson, aki műlesiklásban négy éve olimpiai bajnok volt, lesiklásban pedig bronzérmes. A térdsérülést szenvedett romániai Miklós Editet mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását