2024. május 16. - Mózes, Botond

Gázrobbanás tarolta le az egész emeletet

Nagy erejű gázrobbanás történt szerda este a kárpátaljai Munkács egyik négyemeletes panelházában, amely gyakorlatilag lerombolta az épület legfelső szintjét és kitörte a környező házak ablakait; sérültekről, halálos áldozatról egyelőre nem tudnak a hatóságok.
2010. október 14. csütörtök 15:57 - HírExtra
A robbanás a negyedik emelet öt lakásának válaszfalait döntötte ki, a detonáció lökéshullámától betörtek a szomszédos panelházak ablakai, a földszinttől a legfelső emeletig. A helyszínre a robbanás után percek múlva kiérkező mentőegységek egyelőre nem erősítették meg, hogy a szerencsétlenségnek nincs halálos áldozata, mert még nem fejeződött be a romok átkutatása – jelentette csütörtökön a munkácsi mukachevo.net internetes hírportál.

A híroldal beszámolója szerint a robbanás az egyik felújítás alatt lévő lakásban történt. A romok alól a katasztrófaelhárítók két lakót mentettek ki, de ők elutasították a kórházba szállítást, más sérültekről egyelőre nincs hír. A panelházból 68 lakót telepítettek ki, akiket egy helyi szállodában és rokonoknál helyeztek el.

A felrobbant épülettel szomszédos házak lakói a hírportálnak elmondták: a robbanás ereje akkora volt, hogy beleremegett a lakásuk, a lökéshullám elmozdította helyükről a közelben parkoló autókat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását