2024. április 19. - Emma

Folytassa, Borkai!

A fejlesztések folytatásának fontosságáról beszélt a városi közgyűlés csütörtöki alakuló ülésén Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP), Győr régi-új polgármestere.
2010. október 14. csütörtök 21:30 - HírExtra
A prioritások között említette a munkahelyteremtést, kiemelve, hogy nagy lehetőség a város számára a pár hete bejelentett Audi-gyárbővítés, ugyanakkor szükség van arra is, hogy helyzetbe hozzák a helyi mikro-, kis- és középvállalkozásokat is. Ide sorolta az oktatás - azon belül is a szakképzés - fejlesztését, megemlítve, hogy a Széchenyi István Egyetem igen erős a kutatás-fejlesztés terén.

Borkai Zsolt szerint mindezek révén bővülhetnek a város bevételei, ez pedig lehetővé tesz - elsősorban infrastrukturális - fejlesztéseket.

Ezekhez sorolta a kisebb utcák felújítását célzó program folytatását, egy multifunkcionális csarnok építésének elkezdését. Hangsúlyozta, Győrnek a lehető legoptimálisabban kell igénybe vennie az Európai Unió és az Új Széchenyi Terv pályázati forrásait.

A városvezető megemlítette: a nyugodt biztonságos mindennapok érdekében kiterjesztik a biztonságikamera-rendszert, valamint fellépnek a renitens viselkedés háttérbe szorításáért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását