2024. május 2. - Zsigmond

A hackervilág szexi szélhámosa

Kétmilliárd forintot szipolyozott le az amerikai és brit bankok adatbázisáról egy huszonegy éves orosz lány.
2010. október 8. péntek 15:30 - HírExtra
 A bevállalós Kristina Szvecsinszkaja nem mellesleg egy szexy bombázó.

Kristina Szvecsinszkaja egy vonzó szélhámos, aki a hackervilágban kimagaslóan megállja a helyét. A huszonegy éves orosz származású lányt a világ legszexisebb hackerének kiáltották ki. A bátor számítógépzseni összesen hét és fél millió fontot, azaz kétmilliárd forintot lopkodott össze a különböző amerikai és brit bankok számláiról.

Kristina egy intelektuell személy, aki a New York-i egyetemen folytat tanulmányokat. Az iskolai padkoptatás alatt Kristina három társával összefogott a hatékonyabb munka érdekében. A tehetséges „feltörő” banda több száz számlára állt rá és emelt le pénzeket. Komoly ambícióik voltak a pénzzel, így nem csupán elherdálták volna-mint ahogy mások tették- hanem saját céget szerettek volna alapítani.

Egy nyáron elkövetett szarvashiba okozta a banda vesztét, így a világhálón hagyott nyomok után a zsaruk könnyedén elkapták a bűnözőket. Kristina kedden állt bíróság elé, de egyelőre nem született ítélet az ügyében. Mióta a fiatal szépség et lebuktatta a rendőrség, azóta bájos képei körbejárták a világhálót, és az egyik honlap voksolásai alapján virtuálisan ő vitte el a legkívánatosabb szélhámosnak kijáró pálmát.

A Cool Pics honlap üzemeltetője Kristináról lelkesen áradozott és az egekig magasztalta. „Kristina tulajdonképpen olyan, mint a híres orosz ügynöknő, Anna Chapman, csak ő ma él és nagyon is valóságos. Szép, szexi, okos és még vagány is!” Amennyiben bebizonyosodik Kristina és társai bűnössége, akkor akár tizenöt évet is a cellában csücsülhetnek és az garantálható, hogy megfosztják egyetlen szenvedélyétől, a számítógépek izgalmas világától.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását