2024. június 16. - Jusztin

Vad BL meccset vezethet?

Kassai Viktor után újabb magyar játékvezető került a labdarúgó Bajnokok Ligája bírói keretébe Vad István személyében.
2010. október 5. kedd 13:10 - HírExtra
A magyar szövetség honlapja szerint az elmúlt nemzetközi mérkőzéseken nyújtott szakmai értékelések alapján számítani lehetett rá, hogy mindhárom magyar éljátékvezető szerepet kap az európai kupasorozatok következő fordulóiban, de későbbre várt meglepetés volt, hogy Vad István alig három és féléves nemzetközi kerettagság után, a BL-ben meccseket vezető bírók legfiatalabbjaként, 31 évesen megbízatást kapott.

Szabó Zsolt október 21-én Európa Liga-találkozót dirigál Kispál Róbert, Varga Zsolt, Veizer Roland, Németh Ádám és Solymosi Péter társaságában.

Október 19-én vagy 20-án Vad Istvánt első BL-mérkőzésén Ring György, Szpisják Zsolt, Fábián Mihály, Bognár Tamás és Andó Szabó Sándor segíti, míg Kassai Viktorra is feltételezhetően rangos BL-találkozó vár november 2-án vagy 3-án, az ő csapatát Ring György, Vámos Tibor, Fábián Mihály, Bognár Tamás és Bede Ferenc alkotja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását