2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Emberkereskedelemmel foglalkozó magyarokat fogtak

Emberkereskedelem miatt vettek őrizetbe egy magyar házaspárt és fiatalkorú gyermekét Mexikóvárosban - közölte helyi idő szerint csütörtökön a fővárosi főügyészség hivatala.
2010. szeptember 24. péntek 14:05 - HírExtra
A 41 éves L. J-t, alias Fernandót és vele egyidős feleségét, az Issa fedőnevet használó S.O-t, valamint 17 éves, Gabriel néven emlegetett fiukat azután tartóztatták le, hogy a szövetségi hatóságnak sikerült kiszabadítania egy nőt, akit a család otthonában tartott fogva, és alkalmanként szállodai vendégekkel folytatott prostitúcióra kényszerített. A korábban modellként dolgozó, Sonora szövetségi államban élő nőt csalással és fenyegetéssel vették rá arra, hogy szállodákban létesítsen szexuális kapcsolatot ügyfelekkel.

A feleség és fia minden egyes alkalommal felügyelte és a hotel épülete előtt várta a nőt, akinek kényszermunkája végeztével le kellett adnia a megkeresett pénzt.

A rendőrségen végül az egyik - szexuális szolgáltatást igénybe vevő - szállodai vendég tett feljelentést, amelynek alapján őrizetbe vették a magyar házaspárt és kiskorú gyermekét. Az ügyben a kiszabadított áldozat mellett vallomást tett egy monterreyi nő is, aki megerősítette a fogva tartott modell által elmondottakat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Paddington
2010. szeptember 24. 15:16
Nocsak,a cigányaink nemcsak Kanadába,hanem Mexikóba is kitántorogtak.A módszer,ugyanis kisértetiesen hasonlit,az itthoni módszereikre..
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását