2024. május 7. - Gizella

Rálőttek a jegyzőre

Belőttek a tiszaburai jegyző házának ablakán csütörtök este, a golyó a belső ablaktáblánál megakadt; a hivatalnok szerint a lövést figyelmeztetésnek szánták neki a választási kampányban.
2010. szeptember 18. szombat 10:45 - HírExtra
Az Új Néplap megyei újságnak nyilatkozó jegyző elmondta: 17 éve dolgozik a közigazgatásban, de ekkora indulatokat és feszültséget még soha nem tapasztalt, mint a mostani önkormányzati választás előtt. Az emberek késsel, bicskával járnak az utcán, és képesek megtámadni is azt, aki a jelöltjüket szidja vagy a sajátját dicséri.

Ő hetek óta nagy nyomás alatt végzi munkáját, nem kímélik az egymással vetélkedő jelöltállítók, gyanúsítják, hogy a másik jelölt pártján áll. A csütörtöki lövést is ennek tulajdonítja, noha fogalma sincs, melyik jelölt mögött álló erőktől eredhet.

Szólt arról is, hogy ebben az esetben nem a személye a fontos, hanem az, hogy a közhatalom gyakorlója, a választás szakmai irányítója kapott figyelmeztető támadást.

A jegyző elköltöztette a családját tiszaburai szolgálati lakásából, a bűnügyben a Tiszafüredi Rendőrkapitányság nyomoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását