2024. május 9. - Gergely

A főváros garanciát vállalt, még sincs megállapodás

A BKV vezetése az utolsó pillanatig mindent megtett a sztrájk elkerülése érdekében. A szakszervezetek nem fogadták el sem a társaság által már korábban felajánlott engedményeket, sem a szerda este 8 órakor megtartott tárgyalási fordulóra készült írásos me
2008. április 18. péntek 09:33 - Hírextra
De figyelmen kívül hagyták a Hagyó Miklós és Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyetteseknek a főváros vezetése nevében a BKV-hoz délután eljuttatott garanciavállaló nyilatkozatát is! Mivel nem született kompromisszum, az érdekképviseletek 0 órától megkezdték a 24 órás munkabeszüntetésüket.

A Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezetésének álláspontja szerint nem lehet veszélyeztetni a főváros működését és a hárommilliós agglomeráció közlekedését. A menedzsment a saját hatáskörében megtette a maximális engedményeket.

A szakszervezetek eszköze, a BKV 40 éves történetében példa nélküli 24 órás sztrájk túllő a célon: hiszen a sztrájkolók a fővárosiakat büntetik azzal, hogy egy napra ellehetetlenítik a közlekedést!
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását