2024. április 29. - Péter

A "műfogsorlady " új szerelme

Ezúttal "csak" harminckét évvel fiatalabb Mary Zsuszi új pasija. Ez is csak egy szánalmas kamukapcsolat szánalmas előadása? Vagy ezúttal komoly kapcsolatra számít a "műfogsorlady"?
2010. szeptember 14. kedd 10:44 - HírExtra
"Odáig vagyok érte, Zsuzsi egy csodálatos és szexi nő. Hajnalig szoktunk levelezni. Azt mondja, hogy a fiatalságot látja bennem, és majd’ megőrül értem. Egyelőre még plátói a kapcsolatunk, de remélem, hogy hamarosan beteljesül a szerelmünk – mondta a Borsnak Lóránt, aki állítólag alig várja, hogy a jövő héten megérkezzen Zsuzsihoz. A srác harmincegy éves, és Londonban lakik, de az énekesnő kedvéért hajlandó hazajönni.

A magát még mindig húszévesnek érző énekesnő menedzsere rögtön sietett is megerősíteni a nem mindennnapi kapcsolat hírét.

"Zsuzsinak több mint háromezer ismerőse van a Facebookon, és sok férfitól kap kedves, figyelmes üzeneteket. Nem titok, hogy sokan udvarolnak neki. Lórántról annyit tudok, hogy nagy rajongója az énekesnőnek. Ezen kívül Zsuzsi, az elmúlt időszak tapasztalataiból tanulva, úgy döntött, hogy soha többet nem beszél a médiának a magánéletéről" – mesélte Mary Zsuzsi jobbkeze.

Soha többé nem beszél a pasiügyeiről? Hála a jó égnek...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását