2024. május 17. - Paszkál

Bajban Obamáék házassága?

A pletykák szerint olyan csúnyán összeveszett feleségével az Egyesült Államok első embere, hogy a jegygyűrűjét is levette.
2010. szeptember 13. hétfő 12:10 - HírExtra
A házasság legszentebb jelképe nélkül jelent meg a legutóbbi sajtótájékoztatóján Barack Obama. Bár a Fehér Ház munkatársai szerint jelenleg javítják az ékszert, többek szerint nem a karikagyűrű hibája miatt vette le Obama jeggyűrűjét. A pletykák szerint ugyanis az elnöki pár összetűzései mára mindennapossá váltak.

Michelle és Barack Obama 18 éve házasodott össze egymással. Bár a demokrata párti politikus felesége mindenben férje mellett állt, valamint kampányában is nagy szerepet vállat, Michelle úgy tűnik mostanára megelégelte szerepét. Az Egyesült Államok 46. first ladyje ugyanis nehezen viseli az új életformát, hiszen férje legtöbbször későn jön haza. Az elnöki teendők mellett így családjával is kevesebb időt tud foglalkozni, pedig két gyermeke, a tizenkét éves Malia Ann, valamint a kilenc esztendős Natasha Obama pont abban a korban lennének, amikor az anyai szeretet mellett az apai gondoskodást is igényelnék.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását