2024. május 5. - Györgyi

Elton John és Beyonce koncerteznek

Elton John, Beyonce és Carrie Underwood is szerepel majd az első Movies Rock filmzenei koncerten, amelyet december elején rendeznek meg a hollywoodi Kodak Theatre-ben.
2007. október 26. péntek 08:24 - Hírextra

"Rendkívüli műsort akartunk létrehozni, amely a legnagyobb hatású filmzenék előtt tiszteleg" - írta a rendezvény céljáról szerdán nyilvánosságra hozott közleményében az egyik szervező.

A Conde Nast Media Group, az amerikai producerek szövetsége és az Entertainment Industry Foundation által megálmodott koncertre, amely a legnépszerűbb sztárokat vonultatja fel, december 2-án kerül sor. A show kétórás változatát a CBS amerikai tévécsatorna sugározza öt nappal később.

A zene és film közötti szoros kapcsolatot reprezentáló eseményen Elton John animációs filmek dallamait idézi fel, Beyonce az Óz, a nagy varázsló szivárványdalát adja elő, Underwood pedig A muzsika hangja címadó dalát szólaltatja meg. De felcsendül a Casablanca As Time Goes By című dala és a Bond-filmek zenéje is, John Williams ötszörös Oscar-díjas filmzeneszerző pedig eredeti filmzenéit vezényli majd.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását