2024. április 29. - Péter

Gesztesi tagad

Geszteni Károly körül zajlik az élet. Visszaköltözött hozzá gyermekei anyja, mégis azt állítja, hogy nem élnek együtt.
2010. szeptember 10. péntek 13:10 - HírExtra
A népszerű színész tagadja, hogy ismét együtt él gyermekei anyjával.

"Bevallom őszintén, az egyik legnagyobb trauma volt az életemben, hogy Clauval tönkrement a házasságunk. Majdnem egy évig szenvedtem miatta, és bármivel is próbáltam feledtetni a fájdalmat, nem használt. Sem a csajozás, sem a munka, sem a piálás, semmi – mondta a TV2 Frizbijének forgatásán Gesztesi, azt azonban nem tagadta, hogy az elmúlt év során több olyan hölggyel is találkozott, aki mély érzéseket keltett benne.

A színész azt is elárulta, hogy újra nyitott lett a világra, de ez nem azt jelenti, hogy szeretné elkötelezni magát. "Az elmúlt egy évben voltak hölgyek, akikkel jól éreztem magam, de amikor úgy gondoltam, hogy nem szeretnék egy kapcsolatban legyökerezni, ezt azonnal közöltem a másikkal. És ez így most jó" - mesélte Gesztesi.

A TV2 sztárja azt is bevallotta, hogy jelenleg egy házban él volt szerelmével, Nikivel. Mint mondja, ennek mindössze annyi az oka, hogy a színész nem tudta eladni azt a családi házat, amelyben egykor együtt éltek Liptai Claudiával.

Azaz mindössze azért költöztette oda magához gyermekeit, illetve azok anyját, hogy kellemesebb körülményeket teremtsen nekik.

Mást állít azonban az egyik szomszédja, aki a Blikknek elmondta: "A művész úr ismét együtt él a volt feleségével, Niki már be is költözött a házba a gyerekekkel, úgy fest, teljes a boldogság".
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását