2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Cselgáncs VB: az első körben búcsúztunk

A nyitónapon érdekelt mindhárom magyar, Hadfi Dániel, Farkas Bálint és Joó Abigél is hamar búcsúzott Tokióban az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
2010. szeptember 9. csütörtök 09:27 - HírExtra
A nemzetközi szövetség honlapja szerint az Európa-bajnok Hadfi az egy Világkupa-győzelemnél tartó, hazai színekben szereplő Takagi Kaihantól kapott ki vazaarival, míg az ugyancsak 100 kg-os Farkas hasonlóképpen maradt alul első mérkőzésén a cseh Lukas Krpalekkel szemben. Mivel csak a legjobb nyolc között kiesettek kerülhetnek a vigaszágra, mindketten befejezték szereplésüket a vb-n.

Az idén Eb-aranyérmes Joó (78 kg) ipponnal verte a mongol Lkhamdegd Purevjargalt, ám ezután jukóval megállította őt a korábban ugyancsak Európa-bajnok, vb-harmadik német Heide Wollert.
Pénteken ifj. Nagysolymosi Sándort (81 kg), Csoknyai Lászlót (81), Ledényi Leventét (90), Madarász Tamást (90) és Mészáros Anettet (70) szólítják tatamira a japán fővárosban.
A tokiói vb-n 111 ország 847 versenyzője szerepel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását