2024. május 6. - Ivett, Frida

Őrizetbe vették az örökösnőt

Rövid időre őrizetbe vették Las Vegasban Paris Hiltont, a világ legnagyobb szállodaláncának örökösét, mert kokaint találtak nála.
2010. augusztus 28. szombat 15:52 - HírExtra
Az eset helyi idő szerint pénteken késő este történt: a rendőrök megállítottak egy gyanús autót, amelyből dőlt a füst. Az ellenőrzés során a 29 éves Paris Hiltonnál kokaint találtak. Az autót Hilton barátja vezette.

A Hilton-örököst júliusban is őrizetbe vették Dél-Afrikában a futball-világbajnokságon. Akkor is az a gyanú merült fel ellene, hogy kábítószer van a birtokában. Végül azonban barátnője azt vallotta, hogy a marihuána az övé, így beszüntették az eljárást Paris Hilton ellen.

A fotómodell és színésznő három évvel ezelőtt is felhívta magára a figyelmet: ittasan ült a volán mögött, s ezért 45 nap elzárásra ítélték. A büntetésből 23 napot leült.

Szabadulása után azt mondta, hogy a börtönben átgondolta luxuséletét, s ezentúl pénzt fog gyűjteni gyermekeknek, valamint a mellrák és a szklerózis multiplex elleni harchoz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását