2024. május 20. - Bernát, Felícia

Orbánt a kormány első száz napjának értékelésére kérték fel

A kormány első száz napjának értékelésére kérte Orbán Viktor miniszterelnököt a Professzorok Batthyány Köre.
2010. augusztus 27. péntek 10:23 - HírExtra
Náray-Szabó Gábor, a szervezet felügyelőbizottságának elnöke pénteken az MTI-nek elmondta: mivel a közeljövőben telik le az új kabinet első száz napja - ami egy kormányzat kezdeti tevékenységének fontos értékmérője -, a Professzorok Batthyány Körének elnöksége arra gondolt, megkérdezi a miniszterelnököt, hogy merre, mennyire jutott ezen időszak alatt, mit lát optimistán, hol lát esetleg problémákat, hibákat.

Ezért meghívták Orbán Viktort, hogy szeptember 7-én a Professzorok Batthyány Körének tagsága és szimpatizánsai előtt értékelje kormánya első száz napját.

"Várjuk a választ, bízunk benne, hogy pozitív lesz" - tette hozzá Náray-Szabó Gábor.
A második Orbán-kormány május 29-én alakult meg.

A Professzorok Batthyány Köre 1995. június 3-án jött létre. A szervezet honlapján az olvasható: "a kör célja az, hogy a polgári értékrendet magukénak valló, ezen értékrend érvényesítéséért tenni akaró egyetemi tanárok közös munkájának keretet biztosítson, hogy a jelen kihívásaira hosszabb távon is érvényes megoldásokat keresve hozzájáruljon a nemzet szellemi energiáinak mozgósításához, és ezzel előmozdítsa erkölcsi és gazdasági felemelkedését".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását