2024. április 29. - Péter

LMP: az MSZP-nek nincs a fővárosra vonatkozó programja

A Lehet Más a Politika (LMP) szerint a szocialistáknak nincs Budapest-programja - közölte Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke csütörtökön az MTI-vel.
2010. augusztus 19. csütörtök 16:05 - HírExtra
Közleményében azt írta, az LMP kampányfőnökeként házhoz ment csütörtökön délelőtt a szocialisták Budapest-programjáért, ám kiderült, hogy hiába tette, mivel az nem létezik.

"Az LMP őszinte megdöbbenésére a szocialisták sokévi kormányzás és városvezetés után sem tudnak megkülönböztetni egy néhány oldalas szórólapot egy szakmai alapokon nyugvó, megoldási javaslatokat tartalmazó programtól" - fogalmazott Karácsony Gergely.

Hozzátette: a szocialistákkal szemben a Lehet Más a Politika felnőttként kezeli a választópolgárokat, és komolyan vette feladatát, ezért az önkormányzati választási kampány elejére elkészítette csaknem nyolcvanoldalas programját.

"Mivel a szocialistáknak nincs komolyan vehető programja, az ígért láda sört az LMP programalkotó csapatának ajánlom fel" - írta Karácsony Gergely.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását