2020. május 27. - Hella

Eu-s támogatást kapott Hévíz

Aláírták az összefüggő gyalogosövezet kialakítására, a közterületi infrastruktúra fejlesztésére és az új közösségi központ kiépítésre nyert közel félmilliárd forintos európai uniós pályázati támogatás szerződését kedden a hévízi városházán.
2010. augusztus 17. kedd 17:57 - HírExtra
Vértes Árpád polgármester kijelentette: a mostani beruházások után sem szabad leállnia a város fejlesztésének, mivel szükség van egy látványfürdő építésére, valamint sokat változtatna a belváros helyzetén, ha a buszpályaudvart át tudnák költöztetni más helyszínre.

A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács 471 millió forintos támogatást ítélt meg Hévíznek a város összesen 818 millió forintos infrastrukturális beruházásához, amely a közösségi élet és a gazdaság élénkítését szolgálja.

A munkálatok egy része már zajlik, például a sétálóövezet átalakítása és a hozzá kapcsolódó csapadékvíz-elvezető rendszer modernizálása és bővítése. Az elnyert támogatásból valósul meg az egykori Rózsakert étterem helyén egy kulturális és közösségi központ.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását