2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Esztergomi fesztiválnyár

Csúcspontjához érkezik a jövő héten az esztergomi Fesztiválnyár eseménysorozta: hétfőtől látványos koncertekkel, produkciókkal várják a szervezők a közönséget.
2010. augusztus 14. szombat 12:47 - HírExtra
Az önkormányzat tájékoztatása szerint hétfőn este 9-től az alkalomra különlegesen megvilágított Bazilika előtti színpadon Palya Bea, Lajkó Félix és Boban Markovic ad koncertet.

Kedden este az Experidance társulat Eszencia - a ritmus ünnepe című táncszínházi előadását láthatják a nézők, szerda este pedig a Budafoki Dohnányi Szimfonikus Zenekaré a főszerep. A koncerten olyan világhírű filmek közismert dallamai szólalnak meg, mint a Csillagok háborúja, a Keresztapa, a Harry Potter- és az Indiana Jones-mozik - John Williams, Nino Rota és más szerzők melódiái.

A koncerteken kívül a Picasso-kiállításért és a Prímás Pincében tartott borkóstolás és tárlatvezetés miatt is érdemes felkeresni Esztergomot a rendezvény ideje alatt. Ha a látogató a tárlatok vagy a koncertek bármelyikére jegyet vált, kedvezményt kap a többi helyszínen. A kedvezményes jegyárak az Aquasziget Élményfürdőben is igénybe vehetők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását