2024. május 2. - Zsigmond

Karai Csaba az év természetfotósa lett

Karai Csaba kapta idén az év természetfotósának járó elismerést; a madarat ábrázoló, bronzból készült plasztikát kedden vehette át Budapesten, a Magyar Természettudományi Múzeumban.
2007. október 30. kedd 19:55 - Hírextra
Az év ifjú természetfotósának az 1989-ben született Nagy Gergelyt választották. Az év természetfotója Haarberg Orsolya: Földöntúli fények című képe lett, amelyen a sarki fény függönyszerűen rajzolódik ki az égen.

Radisics Milán természetfotós, a zsűri elnöke a díjátadót megelőző sajtótájékoztatón elmondta, hogy mindig az a pályázó nyeri el az év természetfotósának járó kitüntető címet, aki a legkiemelkedőbb kollekcióval rendelkezik a kiállításon. Karai Csaba 13 fotót küldött a pályázatra, melyből több is elnyerte a zsűri tetszését.

A zsűrielnök közlése szerint a Béres Csepp - Az Év Természetfotósa 2007 pályázatra idén 121 pályázó csaknem háromezer pályaművet küldött be. Ezek közül választotta ki a zsűri azt a 109 fotográfiát, amit a Magyar Természettudományi Múzeumban rendezett kiállításon is láthat a természetszerető nagyközönség.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását