2024. április 30. - Katalin, Kitti

Mégsem lesz Kispál és a Borz!

Mégsem lesz Kispál és Borz! Jelentette be a Tronden nevű nem túl nagy múltú, ám szép jövőben reménykedő zenekar. Pedig még délután úgy volt, és nem lehetett nem észrevenni az ötlet mögött a zsenialitást.
2010. augusztus 10. kedd 19:26 - Gyülvészi András
Egy délutáni e-mail szerint: „alighogy feloszlott a Kispál és a Borz, a nemrég alakult székesfehérvári Tronden zenekar úgy döntött, Kispál és a Borz néven folytatja tovább a zenélést.”

A levelet olvasva boldogan kurjantottunk a levegőbe, elismerve a zenekar láthatóan párját ritkító kreativitását. Némileg tompította a lelkesedést a zseniális Hírcsárda legfrissebb álhíre, miszerint mégsem oszlik fel a Kispál és a Borz. Talán a srácok is olvasták a hírt, továbbgondolták, majd szétküldték a médiának megrágásra.

A média, köztük a HírExtra, ráharapott, és azonnal telefonért nyúlt, hátha nyilatkozatra bírja a kivételes marketingérzékkel megáldott csapat frontemberét. Sajnos ez nem sikerült, és már azt hittük, többé nem is hallunk róluk…

Aztán mégis. Úgy döntöttek nem lépnek választott nagy elődjük lábnyomaiba. Az óriási pálfordulást fémjelzi a zenekar szerkesztőségünkhöz eljuttatott levél pánikterhelt hangvétele, melyben ez áll: „Nem akarunk Kispál és a Borz lenni a jövőben, a sajtó pedig hagyjon minket békén!” Ezt állítólag maga a zenekar frontembere, Kovács Gábor mondta vagy diktálta.

Pedig az első levél pont eltalálta a média g-pontját. Legalábbis szerintünk. Más zenekarok, pártok, szervezetek könyörögnének egyetlen hasonló ötletért. Így ha mégsem jön be a srácoknak az éjszakai élet lágyságával kecsegtető popszakma, márha a Tronden egyáltalán létezik, biztosan találnak megélhetést a PR világában.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását