2024. május 10. - Ármin, Pálma

Alibánfán is megemlékeznek a lövöldözésben elhunytakról

Esti megemlékezésre készülnek a Zala megyei Alibánfán, a szerdán hajnalban egy rendőrrel együtt Alsóörsön halálos lövést kapó 21 éves fiatalember lakóhelyén.
2010. augusztus 4. szerda 18:12 - HírExtra
N. Ádámról mindenki elismerő szavakkal beszélt a faluban, a közösségi élet egyik fontos szereplőjeként tartották számon. Sokáig vezette a helyi ifjúsági klubot, amely előtt már szerdán délben emlékhelyet alakítottak ki tisztelői.

A délután folyamán folyamatosan érkeztek kisebb-nagyobb csoportokban a megemlékezők, és gyertyát vagy virágokat helyeztek el a fekete terítővel letakart asztalon, amely mellé a nemzetiszínű zászlót és a gyászlobogót is kitették.

Németh László polgármester - aki rokona az áldozatnak - az MTI-nek azt mondta: a fiatalok körében is nagyon kedvelték Ádámot, aki rendszeresen részt vett a falu közéletében, még az után is, hogy a főiskolára került.

A fiatalok a faluban nem szívesen állnak szóba újságírókkal. Többen zokogva keresték fel az emlékhelyet, ahol délután gyászkeretben N. Ádám fényképét is elhelyezték. Sokan a tragédia hírére feketébe öltöztek, és elkezdték egy megemlékezés megszervezését, amelyet az esti órákban terveznek megtartani.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását