2022. augusztus 9. - Emőd

Nyolc sérültje van a balesetnek

Nyolcan sérültek meg súlyosan abban a balesetben, amely csütörtök este történt Balatonfűzfő és Balatonkenese között, a 71-es balatoni főúton két személygépkocsi frontálisan ütközött - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.
2009. április 9. csütörtök 22:31 - HírExtra
alatonfűzfő felől Balatonkenese felé haladt egy személyautó, amely eddig ismeretlen okból áttért az úttest túloldalára, ahol frontálisan összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival - mondta Bankó Magdolna. A balesetet okozó autóban a járműt vezető nő és utasai közül egy 15 éves fiú és egy 13 éves lány súlyos, míg egy idős asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett - tette hozzá az ügyeletes, megjegyezve, hogy valamennyien szalóki lakosok.

Tájékoztatása szerint a másik gépkocsiban egy soproni család utazott: férj, feleség, illetve 3 éves és 18 hónapos gyermekeik, valamennyien súlyos sérüléseket szenvedtek. A helyszínről hét mentőkocsi szállította el a sérülteket a veszprémi kórházba - mondta Bankló Magdolna.

A két észak-balatoni település között a 71-es főutat a rendőrség teljes szélességben lezárta, a forgalmat elterelte; az útszakaszon nagy a torlódás - közölte a sajtóügyeletes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását