2024. május 17. - Paszkál

Két gyerek is megsérült egy karambolban

Két gyermek és két felnőtt megsérült, amikor két autó összeütközött szerdán a Veszprém és Tapolca közötti főúton, a tótvázsonyi elágazónál - tájékoztatta rendőrség az MTI-t.
2010. július 28. szerda 18:37 - HírExtra
A Veszprémtől Tapolca irányába haladó kocsisort előzte egy személygépkocsi, ám figyelmetlenül kivágott elé a sorból egy másik személyautó - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Hozzátette: a szabályosan előző autó az ütközés elkerülése érdekében lehajtott az út menti fűbe, azonban nekivágódott a sor elején haladó gépkocsinak.

Az utóbbi autó felborult, az abban utazó mencshelyi család tagjai - egy 6 éves és egy 12 éves gyermek, 31 éves édesanyjuk és a 64 éves nagymama - könnyebben megsérültek, őket mentővel a veszprémi kórházba szállították - közölte Frankó Marianna.

A szabályosan előző autó is összetört, abban is egy négytagú család utazott, ők sérülés nélkül úszták meg a balesetet - tette hozzá a sajtóügyeletes.

Közlése szerint a szabálytalanul előző autót, amelyben egy négytagú, fiatalokból álló baráti társaság utazott, egy 22 éves budapesti fiatalember vezette; ebben a járműben senki sem sérült meg.
A Veszprém és Tapolca közötti utat Tótvázsonynál a helyszínelés idejére lezárták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását