2024. május 4. - Mónika, Flórián

Rendőrség kell egy iskolai verekedéshez is?

Két diák iskolai verekedése miatt garázdaság miatt rendelt el nyomozást a kapuvári rendőrség - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel szerdán.
2009. február 4. szerda 11:07 - Hírextra
Kocsis Tünde alezredes sajtóreferens elmondta: a kapuvári Berg Gusztáv szakiskola tanműhelyében összeszólalkozott két, 17 év körüli diák. A lökdösődésből verekedés lett, és a végén egyikük olyan erővel ütötte meg diáktársát, hogy annak megrepedt az arccsontja, és agyrázkódást szenvedett.
Az ügyet orvos szakértő bevonásával vizsgálják. A sérülés fokáról szakember tesz majd megállapítást - mondta a sajtóreferens.

Szabó Nikoletta, a szakiskola igazgatója az MTI érdeklődésére elmondta: a sérülést okozó fiút egy másik iskolába helyezik át. A kizárásról azért döntött a tantestület, mert neki korábban volt már felfüggesztett fegyelmi ügye. Ezt léptetik életbe az újabb fegyelmi ügy miatt - mondta az igazgató.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását