2024. április 26. - Ervin

Két tűz között Lázár

Már aláírta Kovács Lázár (35) és B. Andrea (22) a sztárszakács házasságon kívül született kisfia gyerektartásával kapcsolatos megállapodást - tudta meg a Blikk.
2010. július 27. kedd 13:59 - HírExtra
Cserbenhagyott szerelmes lány szerepében tetszeleg a szőkeség, mivel Andrea újabb házasságon kívüli gyermeknek adott életet két hónappal ezelőtt! Bonyolódik az ügy, mivel nemrégiben újra megesett vele, ami miatt Lázárra haragszik! A gyerektartás miatt panaszkodó kismama immár két kis gyerekkel állítólag hosszú időre Amerikába utazik.

Lázár hitegette, hogy elhagyja miatta családját, és nem egy egyéjszakás kaland gyümölcse a ma már 2 éves fiúcska - állította Andrea. A nő régóta azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánossághoz fordul, ezért Lázár és ügyvédje már hosszú ideje mindent elkövetett, hogy megegyezzenek Andreával. Az otthoni balhét megelőzve a sztár feleségének már bevallotta a történteket, így Melinda tudott a házasságon kívül született fiúról is. A sztárséf el akarta kerülni a családot érintő botrányt. Ez nem sikerült.

Kovács Lázár ügyvédje, Soltész Attila a Blikknek elmondta, hogy a fiatal nő sohasem mondta meg konkrétan, mekkora összeget akar.

Lázár egyszer sem esett át anonim DNS-teszten, amelyre az anya kérelme hivatkozik. "Múlt szerdán egy megállapodás aláírásával rendeztük a kisfiú gyerektartásával kapcsolatos dolgokat, ami a peres eljárásig szól, hiszen ott állapítják meg: mekkora összeget kell majd később fizetni, feltéve ha bebizonyosodik, hogy valóban ügyfelem az apa. A megállapodás szerint a kisfiú felügyeletét az anya gyakorolja."

Lázár ügyvédje elmondta, hogy gyerektartási perekben a fizetésre kötelezett havi jövedelmének legfeljebb negyedrésze ítélhető meg, ám azt is figyelembe veszik, ha az apának még más kiskorúról is gondoskodnia kell.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását