2024. május 6. - Ivett, Frida

Kovács Lázárra borult a feketeleves

Felháborítónak tartja Kovács Lázár havi harmincezres gyerektartási ajánlatát Andrea, az a fiatal nő, aki állítja: gyermeke a sztárséftől született.
2010. július 26. hétfő 15:59 - HírExtra
Andrea havi nyolcvanezer forintos gyerektartást követel Lázártól, aki csupán ennek a töredékét volna hajlandó fizetni. A szakács ugyan elismerte a tényt, hogy lefeküdt a nővel, viszont DNS-vizsgálatot kért az apaság megállapítására.

A fiatal anyukát az sem hatotta meg, hogy Lázár elismerte a félrelépést és nyilvánosan elnézést is kért; készen áll a további harcra, hogy követelése érvényre jusson, mivel állítása szerint havi harmincezer forintból nem tudja eltartani a fiát. Egyik családtagja a következőt nyilatkozta az esetről:

„Andika csak azért ment bele abba a megállapodásba, mert Lázár azt mondta neki, hogy vagy elfogadja a harmincezret, vagy ehet száraz kenyeret, mert neki semmi nincs a nevén, és nem érdekli a fia. Azt is mondta, hogy feleségével a végsőkig elmennek, és hogy nekik nagyon jó kapcsolataik vannak” – mondta a Borsnak Andrea egyik névtelenséget kérő családtagja, aki szerint nem tisztességes, hogy Lázár ilyen kevés pénzt ajánlott.

„Hiába takarózik azzal, hogy semmi nincs a nevén, semmi lenne neki az a nyolcvanezer, nem szép ez az egész tőle” – tette hozzá a családtag.

A Bors megkérdezte dr. Bacsek György sztárügyvédet, hogy ilyen esetben mire számíthat Andrea.

„A férfi, ha bebizonyosodik, hogy ő az apa, köteles eltartani a gyereket, akár saját rovására is. A vagyoni és jövedelmi viszonyokhoz mérten szabják ki a tartásdíj összegét. Ez tizenöt-huszonöt százalék lehet, de a bíróság eltérhet ettől, az apa vagyoni helyzetének vizsgálata után” - mondta dr. Bacsek.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását