2020. július 11. - Nóra, Lili

Ufót követett a magyar pilóta!

Knoll Gyula nyugalmazott ezredes felfed egy régi titkot. Azt állítja: 1959-ben ufót üldözött.
2010. július 26. hétfő 12:59 - HírExtra
– Jelentettem az esetet a földi központnak, mert ellenséges gépre gyanakodtam. Azt a parancsot kaptam, hogy menjek utána – mondja az egykori ezredes. – Próbáltam egy szintbe kerülni vele, én is legalább 1000 kilométeres sebességgel haladtam, de olyan gyors volt, hogy esélyem sem volt vele szemben. Knoll Gyula úgy emlékszik a repülő tárgy kékes lángot bocsátott ki, Ausztria felé haladva pedig beleolvadt a csillagokba. A határsértéstől félve, nem tudta sajnos tovább követni.

– Lemerevedtem, egész éjjel nem tudtam utána aludni. Néhány barátomnak elmeséltem, de a földieknek csak annyit jelenthettem, hogy nem sikerült elfogni a célt – teszi hozzá az ezredes, aki ezek után titokban elkezdte gyűjteni az ufókról és földön kívüli észlelésekről szóló cikkeket. Kiderült, pilótatársainak is voltak hasonló élményeik. Ezeket egy könyvben szeretné összegezni.

– Számos ufóészlelés történt hazánkban is az elmúlt száz évben. Szeretnénk, hogy ezek napvilágra kerüljenek – mondja Kriston Endre, a Magyar Ufókutatási Központ vezetője. Már több politikus és a légierő pilótáinak véleményét is kikérték arról, vajon hazánkban léteznek-e ufóakták? A hivatalos álláspont szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal és a honvédség sem rendelkezik ilyen aktákkal.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását