2024. május 17. - Paszkál

Al Jarreau kórházban!

jobban van Al Jarreau amerikai dzsesszzenész, akit szombaton a helikopterrel szállítottak át egy marseille-i kórházba az alpesi Gapból.
2010. július 25. vasárnap 15:31 - HírExtra
A délfrancia kórház vasárnapi bejelentése szerint a művész "gyógyulófélben" van, azonban még néhány napos orvosi felügyeletre van szüksége.

Az amerikai énekest csütörtök éjjel légzési és szívpanaszokkal szállították a délkelet-franciaországi Gap klinikájára "válságos állapotban". Al Jarreau Barcelonnette alpesi városban lépett volna fel a Jazz gyermekei elnevezésű fesztiválon. Az énekes brit ügynöke elmondta, hogy Jarreau feltehetően a magaslati klíma miatt lett rosszul.

A hétszeres Grammy-díjas művész Alwyn Lopez Jarreau néven született 1940. március 12-én az egyesült államokbeli Milwaukeeban. Az elmúlt négy évtized során három különböző kategóriában - pop, jazz és rhytm and blues - nyerte el a rangos zenei kitüntetést. Gyakorlatilag minden kontinensen fellépett, Magyarországon legutóbb tavaly láthatta a közönség.

Honlapja szerint európai turnéja során számos koncerten lépett fel és újabbakra várták Németországban, Azerbajdzsánban, Ausztriában és Szlovákiában júliusban, majd augusztusban az Egyesült Államokban és szeptemberben Japánban. Ügynöke szerint két németországi és egy azerbajdzsáni fellépést már töröltek a programból.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását