2024. április 29. - Péter

Újabb gyilkosság Móron

Egy férfi és egy nő meghalt a Fejér megyei Móron kedden, bűncselekmény következtében - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.
2010. július 20. kedd 10:40 - HírExtra
Családi dráma?

Családi dráma állhat az utcabeliek szerint a kedd délelőtti móri bűneset hátterében, melynek során két ember meghalt - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

A tragédia a Dózsa György úton történt mintegy 200 méterre attól a helytől, ahol 2002-ben nyolc embert öltek meg egy bankfiókban. A négyemeletes panelház előtt emberek állnak, a környező panelházak ablakaiból pedig a lakók figyelik a történéseket. A ház előtti garázssort a rendőrség szalaggal elkerítette.

Az MTI-nek nyilatkozó névtelenséget kérő környékbeliek elmondták: az áldozatokat tisztességes, jóravalók embereknek ismerték. A férfi vendéglátóipari egységet üzemeltetett, a felesége pedig egy móri üzemben dolgozott - mondták a közelben állók. A környékbeliek úgy tudják, hogy a család második emeleti lakásában a férfi két lövést adott le a feleségére, majd leszaladt a garázsukba, ahol fejbe lőtte magát. Néhányan megemlítették, hogy a házaspár állítólag válni készült.

A mentőszolgálathoz 9 óra után néhány perccel érkezett bejelentés a lövöldözésről - mondta korábban Győrffy Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A mentők a 63 éves férfin már nem tudtak segíteni, életveszélyes állapotban lévő 42 éves felesége pedig a mentősök erőfeszítései ellenére meghalt.

A rendőrök jelenleg is folytatják az elsődleges helyszíni intézkedéseket.

Lövöldözés

Kedden délelőtt találták meg a férfi holttestét a Fejér megyei kisváros egyik lakásában. Az áldozat 42 éves felesége életveszélyes állapotban volt, a nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A Móri Rendőrkapitányság és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói megkezdték az elsődleges helyszíni intézkedéseket. A rendőrség egyelőre nem közli az eset részleteit, de nem hivatalos forrásból annyit tudni, hogy vélhetően gyilkosság és öngyilkosság történt: a férfi pisztollyal végzett a nővel, majd magával is.

A mentőszolgálathoz 9 óra után néhány perccel érkezett bejelentés lövöldözésről - mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A móri mentőállomás közelében lévő helyszínre rövid idő alatt két mentőautó érkezett, amelyekhez egy mentőhelikopter is csatlakozott.

A 63 éves férfin már nem lehetett segíteni; életveszélyes állapotban lévő 42 éves felesége, bár a mentősök mintegy fél órán keresztül próbálták újraéleszteni, a mentősök erőfeszítései ellenére meghalt – tette hozzá Győrfi Pál.

Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megye Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a a Móri Rendőrkapitányság és a megyei főkapitányság nyomozói megkezdték az elsődleges helyszíni intézkedéseket. Az esetről az elsődleges nyomozati cselekmények befejezése után ad bővebb tájékoztatást a rendőrség.
Forrás: MTI/havaria/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását