2024. április 28. - Valéria

Tolkien újabb hobbitjai a láthatáron

Bár a Hobbit továbbra sem kapott zöld lámpát a forgatás startjához az MGM stúdió csődje miatt, Peter Jackson, akit a film rendezőjeként emlegetnek, a héten Hollywoodban színészválogatást tart.
2010. július 14. szerda 16:42 - HírExtra
A The Hollywood Reporter értesülése szerint Guillermo del Toro kiugrása után a producerként elkötelezett Jacksont kérték fel az újabb J.R. Tolkien-regény megfilmesítésének rendezésére.

Az új-zélandi filmes, aki A Gyűrűk Ura-trilógiával írta be magát a filmtörténelembe, szombaton érkezett Los Angelesbe, hogy színészeket keressen a készülő produkcióhoz.

Jackson egyelőre nem írta alá felkínált rendezői szerződését, mivel - akárcsak Del Torónak, aki a csúszás miatt kényszerült megválni a poszttól - neki is gondot okoz az időzítés. A THR.com szerint csak akkor vállalja a megbízást, ha egykettőre megkezdődik a forgatás, és a kétrészesre tervezett fantáziafilm 2012-ben majd 2013-ban moziba is kerülhet.

A produkció jogait felerészben birtokló MGM stúdiót erősen szorongatják hitelezői és részvényesei. A szintén érdekelt Warner azonban igyekszik mindent elkövetni, hogy a pénzügyi zűrök ellenére mihamarabb csattanhasson a csapó.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását