2024. május 6. - Ivett, Frida

Mesterházy: A Fidesz ne adjon utasítást!

Az MSZP felszólítja a Fidesz "leszámoló kommandóját", hogy ne adjon "politikai utasításokat és megrendeléseket" a bíróságoknak, az ügyészségeknek.
2010. július 14. szerda 21:49 - HírExtra
Mesterházy Attila MSZP-elnök szerdai közleményében azt írja: "aljas és elvtelen támadást intézett a Fidesz leszámoló kommandója a volt miniszterelnök és a kormány tagjai ellen".

A Magyar Szocialista Párt nevében Mesterházy Attila a "lehető leghatározottabban" visszautasította a gyanúsítgatásokat, amelyek - mint írta -teljesen nyilvánvalóan arra utalnak, hogy a kormány "koncepciós perekre készül". "A politikai leszámolás" a kormány tehetetlenségét és eddigi sikertelen intézkedéseinek sorozatát igyekszik leplezni, elterelve a figyelmet minden olyan ügyről, amelyeket súlyos kritikával illetnek már a nemzetközi szervezetek sőt a közvélemény is - tette hozzá a pártelnök.

"Felszólítjuk a Fidesz leszámoló kommandóját, hogy ne adjon politikai utasításokat és megrendeléseket a bíróságoknak, az ügyészségeknek! Ne gyakoroljon nyomást az igazságügyi szervekre, amelyeknek munkáját és eredményességét kizárólag a függetlenségük garantálja!" - írta Mesterházy Attila.

Budai Gyula miniszterelnöki megbízott olyan iratokat adott át szerdán a Központi Nyomozó Főügyészségnek, amelyek szerinte azt "erősítik", hogy a sukorói ingatlancsere ügyében nem lehet megkerülni Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök felelősségét. A főügyészség szóvivője közölte, az okiratok között több olyan is van, amely "már első rátekintésre releváns az ügyben".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. július 15. 12:13
Nem kell semmilyen utasítást adni, csak hagyni kell dolgozni az igazságszolgáltatást, és szépen lassan az mszp-s politikusok lebuknak.

Hagyó Zuschlag Hunvald
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását