2024. március 29. - Auguszta

Elmarad Jerry Lee Lewis koncertje

Elmarad Jerry Lee Lewis július 20-ra tervezett koncertje a Papp László Budapest Sportarénában az előadóművész váratlan kórházi kezelése miatt - tájékoztatta a Showtime Budapest kedden az MTI-t. A koncertet egy későbbi időpontban tartják meg.
2010. július 13. kedd 17:35 - HírExtra
A közlés szerint a koncertsorozat menedzsmentje kedden reggel tájékoztatta a Showtime budapesti irodáját arról, hogy Jerry Lee Lewist hétfőn a memphisi kórházban megműtötték, orvosai egy hónap pihenést írtak elő számára, ezért az egész európai turnét novemberre halasztották.

A budapesti koncertre elővételben megváltott jegyek érvényesek a későbbi időpontban sorra kerülő Jerry Lee Lewis-fellépésre.

A rock and roll ördögeként emlegetett legendás amerikai zongorista, énekes, dalszerző idén ünnepli 75. születésnapját. Jerry Lee Lewis első lemeze előbb (1954-ben) jelent meg, mint Elvis Presley-é, idén áprilisban újabb albummal jelentkezett, amelyen Neil Young, Kid Rock és Kris Kristofferson is közreműködött.

Lewis tizenkét évvel ezelőtt már fellépett Budapesten: a Kisstadionban Chuck Berry és Little Richard társaságában adott emlékezetes koncertet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását