2024. május 4. - Mónika, Flórián

Cápákkal teli akváriumban rakta ki a egy Rubik-kockákat

David Calvo, a Rubik-kocka kirakásának kétszeres spanyol bajnoka egy cápákkal teli akváriumban állította fel újabb rekordját. A 24 éves bajnok a spanyolországi Benidormban a Terra Natura természetvédelmi park akváriumában merült a víz alá, ahol hat cápa úszkált, köztük akadtak kétméteres egyedek is.
2010. július 8. csütörtök 20:51 - HírExtra
Az extrém körülmények ellenére, vagy épp amiatt a fiatalembernek 76 másodperc alatt sikerült kiraknia a két Rubik-kockát, eközben David Calvo biztonságára egy búvár vigyázott - olvasható az Orange News (http://web.orange.co.uk) című hírportálon.

"Nagyon koncentráltam, igyekeztem olyan gyorsan forgatni a bűvös kocka elemeit, ahogyan csak tellett tőlem. Nem vágytam arra, hogy túl soká tartózkodjam az akváriumban" - vallotta be David Calvo, aki tavaly már forgatta a Rubik-kockát a víz alatt, ám akkor a cápák társasága nélkül.

A park alkalmazottja szerint is David Calvo igen gyors volt, bár a park cápáitól valójában nincs mit félni, hiszen még egyetlen látogatót sem faltak fel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását