2024. június 17. - Laura, Alida

Jáksó feledhetetlen álla festményen

Megfestették a műsorvezetőt. A mű elkövetője nem is akárki volt, hanem egy fiatal és gyönyörű modell, aki azonnal lehűtötte Jáksót azzal, hogy leszögezte, nem fűzi hozzá semmilyen érzelmi szál, és nem is várható ilyesmi.
2010. június 29. kedd 11:48 - HírExtra
– Vidám színekkel dolgozom, így jött az ötlet, hogy Jáksó Lászlót is megörökítsem – mondta a Borsnak Bánki Dorka, aki grafika szakon végzett egy szegedi középiskolában.

– Személye, karaktere, élete abszolút illeszkedik ebbe a képbe. Semmilyen érzelmi kötődés nem fűz hozzá, és le kell hűtenem, nem is fog – fogalmazta meg kemény elutasítását a huszonhárom éves művész, aki szerint nem volt nehéz a műsorvezető nem létező állát megörökíteni.

– Éppen ettől lehetett karakteres, felismerhető. Kétszer találkoztunk csak, de ez az áll feledhetetlen – mosolygott Dorka, aki tíz éve modellként dolgozik, és a világot is bejárta, de ha teheti, egyre több időt szán szenvedélyének, a festésnek. Jáksó végül elfogadta, hogy ezúttal elmarad a könnyed csajozás.

– Mit mondjak? Megpróbálom ezentúl felkarolni a művészeteket. Nem elég, hogy szép, ez a nő tud festeni! Jobban nézek ki, mint az életben. Nem tudom, a Pető Galériában nyíló kiállításon lehet-e majd licitálni, de fel kell kötnie a gatyáját annak, aki pályázik rá, mert harcba szállok magamért – magyarázta Laci.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását