2024. április 29. - Péter

Csak egy kicsit volt ciki

Képviselői mandátumigazolással kezdte munkáját hétfőn kora délután az Országgyűlés; ezt követően a törvényhozás új tagja, Daher Pierre, a Fidesz politikusa, letette képviselői esküjét. A mandátumot az Országgyűlés 301 igen szavazattal, két nem és két tartózkodás mellett igazolta.
2010. június 28. hétfő 14:50 - HírExtra
A fideszes képviselő Pelczné Gáll Ildikó helyére ül majd, aki európai parlamenti (EP) képviselő lett, helye a magyar Országgyűlésben ezért üresedett meg. Pelczné Gáll Ildikó június 1-jén vette át EP-képviselői megbízólevelét. A politikus a magyar Országgyűlés fideszes elnökét, Schmitt Pált váltja Brüsszelben.

Daher Pierre az áprilisi országgyűlési választáson a Borsod megyei Edelény és környékén volt a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltje, azonban a választókerületben nem ő, hanem a független színekben induló Molnár Oszkár nyert. Daher Pierre-t Pelczné Gáll Ildikó helyére a Fidesz-KDNP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei listájáról jelölte a Fidesz választási egyeztető bizottsága.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását