2024. április 19. - Emma

Ben Stiller az életben kevésbé jófej

A sikeres színész, állítása szerint megközelítőleg sem olyan vicces az életben, mint filmjeiben. De a poéngyáros szerint ez nem is baj.
2010. június 24. csütörtök 11:30 - HírExtra
"Nem jellemző rám, hogy a partikon körbejárok az emberek között, és mindenkit poénokkal szórakoztatok, ha kell, ha nem. A humort megtartom a filmjeimnek, az emberek között inkább komoly és szemlélődő vagyok, tulajdonképpen anyagot gyűjtök, amit esetleg felhasználhatok a következő produkcióim egyikében. Már csak azért sem traktálok másokat a vicceimmel, mert tudom, mennyire fárasztó az ilyesmi, és talán a végén mindenhonnan kiutálnának emiatt"- mesélte ezt az a színész, aki épp a sokszor fárasztó vicceivel vált elismert vígjáték hőssé.

Ben Stiller, az elmúlt években számos sikeres vígjátékot készített. Jelenleg a Little Fockers című filmet forgatja, amely a sikeres Apádra és Vejedre ütök folytatása. Már tíz év eltelt az első rész óta, emiatt a folytatásban már középkorú családapaként láthatjuk viszont, ahol a gyereknevelés nehézségeivel küzd. Ez a téma számos vicces szituáció lehetőségét hordozza magában, úgyhogy kíváncsian várjuk az eredményt.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását