2024. május 3. - Tímea, Irma

Fox óvja csemetéit

Matthew Fox szigorú elvek szerint neveli két gyermekét. Amennyire csak tudja, külön választja a munkáját a magánéletétől. Fia, a 6 éves Byron hiába is ácsingózik a film világa felé, papája gyorsan letöri a lelkesedését.
2008. március 26. szerda 13:40 - Hírextra
Minden nap megkérdezi, hogy mikor mutatják be az új filmemet. Amióta látta az előzetesét, teljesen be van sózva. Könyörgött, hogy vigyem el a premierre, de úgy gondolom, nem való a reflektorfény egy gyereknek – nyilatkozta a színész.

Matt és felesége, Margherita mindent elkövetnek annak érdekében, hogy két csemetéjüknek átlagos gyerekkora legyen. Nem szeretnének bazári majmot csinálni Kyle-ból és Byronból.

- A feleségemnek és nekem nagyon fontos, hogy külön válasszuk a két világot. Dolgozom, forgatok, promotálom a filmjeimet, de ez csak egy kis része az életemnek. Azt szeretném, hogy a gyerekeim a saját útjukat járják és ne az én árnyékomban nőjenek fel.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását