2024. május 2. - Zsigmond

Kedden reggel is szünetel a határforgalom a vihar miatt

Közel száz embert kellett kitelepíteni otthonából az ország keleti megyéin végigsöprő vihar miatt; két és félezer házban keletkeztek károk, több épület lakhatatlanná vált. Az áramszünet miatt a keleti határszakasz több átkelőjén szünetel a határforgalom - értesült a HavariaPress.
2010. június 15. kedd 10:17 - HírExtra
A katasztrófavédelem adatai szerint 94 embert kellett kiköltöztetni a vihar során megrongálódott, lakhatatlanná vált házakból, főként Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az elsődleges adatok szerint 2500 lakóház és közösségi épület szenvedett károkat a viharban. Többtucat település maradt áram nélkül, miután a vihar megrongálta a fővezetékeket. A magyar-román határon az áramkimaradás miatt Csengersimánál és Vállajnál leállították a határforglamat; Záhonynál és Beregsuránynál sem lehetett Ukrajnába átlépni. Kedden reggel még Tiszabecsnél, Csengersimánál, Vállajnál okoz fennakadást a határforgalomban a hétfői vihar, helyette Ártándot ajánlják az autósoknak.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását